Přijatá zpráva - ostatní

Zadávací řízení Splašková kanalizace a přípojky v ulici Pod Lesem a Ve Stráni, Chomutov
Odesílatel Jan Kuna
Organizace odesílatele Statutární město Chomutov [IČO: 00261891]
Příjemce Všichni (včetně veřejnosti)
Datum 05.08.2022 07:26:55
Číslo jednací ve SpSl nepřiděleno/neuvedeno
ID ve SpSl nepřiděleno/neuvedeno
Předmět Dodatečná informace k veřejné zakázce

UPOZORNĚNÍ ZADAVATELE

 Zadavatel upozorňuje, že položky č. 11 a 41 „Poplatek za uložení stavebního odpadu“ budou naceněny následujícím způsobem:

- pol. č. 11 – cena max. 420,- Kč/t (nebo nižší)
- pol. č. 41 - cena max. 490,- Kč/t (nebo nižší)

Jedná se o ceny za uložení na recyklační skládce TSMCH.

 Zadavatel upozorňuje, že konečný postup výstavby bude upřesněn před začátkem prací v rámci vyřizování dopravně inženýrského opatření (DIO), které není v rámci PD dokladováno.
Z tohoto důvodu je povinen zhotovitel zahájit činnosti směřující k zajištění potřebných dopravních opatření a povolení ke zvláštnímu užívání komunikace tak, aby mohl začít s fyzickou realizací stavební části díla ve stanovených termínech. Administrativní přípravu je zhotovitel povinen provést s odbornou péčí, zejména je povinen činit řádně a bez zbytečného odkladu veškeré potřebné úkony v příslušných správních řízeních a zajistit a vyžádat si pro ně včas veškeré potřebné podklady tak, aby byla jeho podání pokud možno úplná a nemusel být vyzýván k jejich doplnění. Zhotovitel tak bere na vědomí, že doba trvání administrativní přípravy nemá vliv na konečný termín pro provedení díla (který nebude z důvodu průtahů v řízení prodlužován), a že je tedy v zájmu zhotovitele této části díla věnovat náležitou pozornost.