Zakázka: Chomutov, Hornická 4387 - rekonstrukce bazénu ZŠ

Informace o zakázce

fáze zadávacího řízení Zadáno
Zakázka byla zadána.
DBID: 1224
Systémové číslo: P21V00000026
Spisová značka: SZ MMCH/46071/2021
Datum zahájení: 23.04.2021
Nabídku podat do: 29.04.2021 12:00

Název, druh zakázky a popis předmětu

  • Název: Chomutov, Hornická 4387 - rekonstrukce bazénu ZŠ

Stručný popis předmětu:
Stavební práce vedoucí ke zlepšení technického stavu prostoru bazénu. Zejména jde o nový nerezový bazén, osazený do stávající ŽB nádrže. Dále se jedná o výměnu vzduchotechnické jednotky a modernější úpravnu bazénové vody. Provedeny budou také obnovy povrchů – nové dlažby a obklady.
V prostoru nad bazénem bude zřízen nový voděodolný podhled se zapuštěným osvětlením. Provedeny budou úpravy na vytápění a nové rozvody elektroinstalace. Dále budou osazeny nové výplně otvorů (okno a dveře). U bazénu budou umístěny nové lavičky a v místnosti stávající sauny bude zřízen sklad pomůcek pro plavání včetně nových regálů. Dále budou osazeny nové přenosné hasicí přístroje.

Bourací práce
Při bouracích pracích budou ubourány veškeré staré dlažby a obklady. Dále bude ubourána část ŽB nádrže bazénu za účelem zaoblení plavecké části. Nový nerezový bazén bude samonosný. Také ŽB šachta s armaturou a přelivem vedle bazénu pod podlahou bude ubourána. Po vybourání je nutné stávající strop doplnit obdobným způsobem jako je nyní, pomocí stropních panelů a betonové desky s výztuží KARI. Také budou ubourány drobné betonové patky po vzduchotechnice či úpravně vody. Pro výměnu VZT jednotky bude potřeba ubourat montážní otvor, který bude následně dozděn z pórobetonových tvárnic. V prostoru strojovny bude v podlaze vybudován nový technologický kanál, který propojí bazén a úpravnu vody.

Těleso bazénu
Konstrukční systém nerezového bazénu se skládá z vyztužených ocelových konstrukcí uchycených staticky v předepsaných bodech dle projektové dokumentace. Na tyto konstrukční části je vodotěsně navařeno bazénové dno a další části a díly bazénového tělesa. Tímto způsobem je vytvořena nerezová samonosná vodotěsná vana.

Jedná se o velmi specifický výrobek, který vyžaduje maximální pozornost při jeho instalaci a výrobě. Z výše uvedených důvodů je kladen důraz na kvalitní provedení svářečských prací. Tyto musí být vykonány pouze osobami s odpovídající kvalifikací a je nutno je provádět dle normy ČSN.

Postup zadání, předpokládaná hodnota

  • Postup: Předběžná tržní konzultace

Místo plnění

  • Chomutov

Zadavatel

  • Úřední název: Statutární město Chomutov
  • IČO: 00261891
  • Poštovní adresa:
    Zborovská 4602
    43001 Chomutov
  • Název oddělení: OVV-ÚVZ
  • Id profilu zadavatele ve VVZ: 639415

Adresa kontaktního místa

Nabídky, resp. žádosti o účast podávat na:
Zborovská 4602
43001 Chomutov

Odpovědné veřejné zadávání

Položky předmětu

Zadávací dokumentace

Vysvětlení, doplnění, změny zadávací dokumentace

Veřejné dokumenty

Formuláře

URL odkazy

Plnění smlouvy na základě zakázky